Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee wietkwekerijen ontmanteld

Toegevoegd: 13-06-2013, 16.28 uur
De kwekerij in een flatwoning aan het Gerbrandyhof in Goes.
De kwekerij in een flatwoning aan het Gerbrandyhof in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag twee wietkwekerijen ontmanteld. Dat gebeurde in Goes en Vlissingen.


De kwekerijen waren gevestigd in een flatwoning aan het Gerbrandyhof in Goes (foto's boven, 1 en 2) en een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen (foto's 3 en 4). Hoeveel planten er in de plantages aanwezig waren is nog niet precies bekend.

De beide kwekerijen zijn ontmanteld door Incident Control. Ook is energiebedrijf Delta ter plekke geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Polka dot (16-6-2013 om 10:33)
En ondertussen gaat er in de pools-nederlands amfetamine handel voor honderden miljoenen om, maar daar doen "we" maar ff helemaal niets aan. nee, een paar wiet planten, dat is pas erg. nu kan de politie weer opscheppen op twitter over hoe goed ze bezig zijn. BRAVO hoor !
D. (15-6-2013 om 17:15)
@H (14-6-2013 om 19:37 uur) Criminialiteit is een gevolg van het beleid, niet andersom. Het beleid is erop gericht om dit crimineel te maken, niet om te zorgen voor oplossingen. Er zijn vele andere oplossingen mogelijk die het uit de criminaliteit halen, maar regering na regering kiest ervoor om de criminele problemen aan te wakkeren door wanbeleid omtrent kweek en verkoop van een product dat minder schadelijk is dan bijvoorbeeld alcohol en tabak.
Els (15-6-2013 om 15:14)
Ach,de politie moet toch wat te doen hebben. We moeten niet vergeten het crisis is,en als je geen slaaf wil zijn van de staat,dan wordt je gewoon kweker en het wordt beloond met gratis kosthuis.. En wat de Delta betreft zij zijn nog veel grotere criminelen samen met de gemeente's en provincie..
Albert (15-6-2013 om 10:57)
Wat een achterhaalde acties toch de zeeuwse politie schittert weer hoor , 5 plantjes op heterdaad ! Echt geweldig gedaan goed speurwerk nu voelen we ons veeeeeeeeel veiliger.
Pietdb (15-6-2013 om 02:17)
Vlisingse : het is Maar goed dat ze de deelers niet pakken anders heb ik niks te roken
H (14-6-2013 om 19:37)
Weer een hoop slimme opmerkingen hier! Wat moeten ze dan? Criminele hun gang maar laten gaan?
Cookie-instellingen beheren