Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 58 km

Steekpartij Oostburgse kermis

Toegevoegd: 16-06-2013, 00.16 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Op de kermis in Oostburg is vrijdagavond rond middernacht een 20-jarige man uit Terneuzen neergestoken. Hij is behandeld in het ziekenhuis.

Ter hoogte van de botsauto's, die waren opgesteld naast een horecagelegenheid, zag hij dat zijn zus, een 17-jarig meisje uit de gemeente Sluis, aan haar haren werd getrokken door een man. Toen hij dit zag gebeuren liep hij op de man af en duwde hem bij zijn zus weg.


Vervolgens ontstond er tussen de twee mannen een worsteling. De 20-jarige man zag toen een voor hem onbekende man op hem aflopen terwijl deze een mes in zijn hand had. De man voelde iets in zijn nek en toen hij zijn hand in zijn nek legde en er vervolgens weer naar keek zag hij bloed.

Omstanders hebben de hulpdiensten gebeld. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft de man meegenomen naar het ziekenhuis. Daar heeft hij zich laten behandelen aan een forse snijwond. De man heeft aangifte gedaan. Inmiddels is een 20-jarige man uit de gemeente Sluis voor dit incident aangehouden en ook weer in vrijheid gesteld.

De politie zoekt getuigen. Mensen die het voorval hebben zien gebeuren worden verzocht zich te melden. Zij kunnen dat doen bij het dichtstbijzijnde bureau of via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annoniem (18-6-2013 om 04:30)
Waar gaat het tegen woordig naar toe moet je eerst iemand vermoorden om te worden vast gezet. Maarj aal d ie flouwe kulletjes zoals te hard rijden of verkeerd geparkeerd staan daar zijn ze wel bij om iemand een oor aan te naaien. \stelletje nietsnutten van de gerechtlijke macht in nederland.
T. (18-6-2013 om 02:47)
Ja hoor Heleen, zal wel weer de schuld van buitenlanders zijn. Echt een belachelijke opmerking.
Ronald de jonge (17-6-2013 om 15:19)
Tegen deze man loopt al een aanklacht voor dreigen met een mes waar aangifte van is gedaan, blijkbaar reden genoeg om hem in herhaling te laten treden. Bij de volgende met dodelijke afloop misschien wel reden om hem langer vast te houden.
Marco (17-6-2013 om 00:13)
Uhm, werdt die jongen nou gestoken omdat hij zijn zus hielp? maar we moeten allemaal gewoon onze eigen recht gaan gebruiken....Je zou dit moeten uitprinten en overal gaan ophangen, dit slaat dus nergens meer op. poging tot en dan vrij laten. Owee als je een middelvinger opsteek, dan heb je t gedaan
S (16-6-2013 om 14:08)
Het wordt tijd dat het Nederlandse rechtsysteem eens flink aangepakt wordt want dit is gewoon te gek voor woorden ze moeten zich schamen daar in den haag
Piet (16-6-2013 om 10:34)
Geen wonder dat we lege gevangenissen hebben. Zelfs als je iemand in zijn nek steekt (poging moord) kom je nog niet vast te zitten voor langer dan een paar uur.
Cookie-instellingen beheren