Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Pool zonder rijbewijs

Toegevoegd: 16-06-2013, 00.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een Poolse automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.


Agenten zagen de man rond 01.30 uur rijden over de Spuikomweg. Toen zij de auto naderden zagen zij dat de bestuurder niet wist hoe hij zijn voertuig moest besturen. De motor viel diverse keren uit. De man in de auto kreeg een stopteken.

Toen de agenten de bestuurder aanspraken zagen zij dat hij geen gordel droeg. Op hun verzoek kon de man geen rijbewijs of identiteitsbewijs tonen. De agenten lieten hem een alcoholtest ondergaan waaruit al snel bleek dat de bestuurder teveel had gedronken. Hij blies drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol.

Verder bleek uiteindelijk dat de bestuurder, een 37-jarige man uit Polen, geen rijbewijs had. Hij is aangehouden en kan een proces-verbaal tegemoet zien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (30-6-2013 om 20:56)
Terug naar de oorsprong, dit soort mensen hebben we hier al genoeg
Tamara (17-6-2013 om 16:20)
Heeft niks te maken,met werkelozen die geen vies en zwaar werk willen doen!!! die polen zijn gewoon super goedkoop.dat is het probleem. als ze maar iedere dag kunnen drinken,hoor je ze niet over geld hoor. ze lappen alle regels aan hun laars.
Frans (16-6-2013 om 18:50)
@Zeeuwse, doe niet zo raar. Er zijn genoeg mensen die willen werken maar deze goedkope pooltjes krijgen alle banen. Die hebben namelijk veel minder kosten omdat ze amper belasting betalen. Dat gezeik over de Nederlander die geen zwaar werk wil doen was 30 jaar geleden al ouwe koek.
D (16-6-2013 om 18:09)
Zeeuwse, `al de werklozen zijn te bedonderd om zwaar of vies werk te doen?!!. Sinds wanneer is werkloosheid een keuze? Zeker in deze tijd! Zoek t probleem eerder bij werkgevers die liever 3 euro per uur uitsparen door een Pool of Bulgaar aan te nemen, dan een hardwerkende Nederlander!
Vlissingse (16-6-2013 om 17:02)
En die polen vinden het normaal dat ze met alcohol achter het stuur stappen, dat mogen ze waarschijnlijk in eigen land ook, dan moeten ze het maar daar doen, hier mag het niet! En dan nog zonder rijbewijs, fikse boete en auto afpakken en het land uit!
Vlissingse (16-6-2013 om 16:59)
@zeeuwse: nederlandse werklozen zijn niet te bedonderd om vies en zwaar werk te doen, maar niet voor het loon dat die polen etc verdienen, daar kunnen wij nederlanders niet de rekeningen van betalen!! en zij kunnen het wel, want die hoeven hier bijna niks te betalen.
Cookie-instellingen beheren