Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Traumahelikopter gealarmeerd voor gewonde amazone

Toegevoegd: 18-03-2006, 18.12 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

DISHOEK - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is vanmiddag opgeroepen voor een gewonde amazone. De helikopter werd later gecancelled.

Rond tien over half vijf werd de Middelburgse ambulance 19126 met spoed ter plaatse gevraagd met de melding dat er bij de manege aan de Dishoekseweg een meisje een trap had gehad van een paard. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd.

Toen de ambulance ter plaatse kwam bleek dat de komst van het Mobiel Medisch Team niet meer nodig was. Zodoende werd de helikopter gecancelled en kon men weer terugvliegen naar Rotterdam. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Over de verwondingen van het meisje is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren