Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Dode en zwaargewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 18-06-2013, 13.21 uur - Update: 18-06-2013, 13.52 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij een verkeersongeval in 's-Heerenhoek is dinsdagochtend iemand om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.
 
Het ongeluk gebeurde rond 11.20 uur op de Middelburgsestraat (N667). De slachtoffers zijn fietsers die vanuit 's-Heerenhoek richting Nieuwdorp reden. Zij werden geschept door de bestuurder van een bedrijfsbus.


Direct was duidelijk dat er sprake was van ernstig letsel. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plekke. Omstanders en hulpverleners startten met reanimatie. Voor één van de twee mocht deze hulp echter niet meer baten. De gewonde bezweek ter plekke aan de opgelopen verwondingen. De andere gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De politie startte al snel een uitgebreid sporenonderzoek. De plaats delict is op foto vastgelegd. De betrokken bedrijfsauto is weggesleept door bergingsbedrijf Van Mourik. Rond 13.25 uur arriveerde een uitvaartondernemer om het slachtoffer te bergen. De brandweer kwam ter plekke om te helpen bij de berging en om het incident af te schermen met zeilen.

De weg was rond 13.50 uur nog steeds volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (18-6-2013 om 15:02)
Erg genoeg allemaal, voor de slachtoffers, de nabestaanden en natuurlijk , maar zie de plaats waar de fietsers zijn geraakt.......
Iemand (18-6-2013 om 15:00)
Zwaargewonde slachtoffer inmiddels ook overleden. Sterkte aan nabestaanden en bestuurder
Lezer (18-6-2013 om 14:47)
Kom regelmatig(dagelijks) op deze weg, onze polder jeugd 3 a 4 dik en maar slingeren. Zie er dan maar eens langs te komen. Nee dat zie je Jan Agent niet, die heeft het te druk met grote controles met hum belastingvriendjes. Laat ze deze wegen nou eens veilig maken
Xynthia (18-6-2013 om 14:42)
Wat een afschuwlijk bericht! Voor de nabestaande sterkte! Ook de busbestuurder heel veel sterkte voor de komendetijd!! Dit is voor iedereen vervelend en Rot!
Petra (18-6-2013 om 14:22)
Afschuwelijk...enorm veel sterkte voor alle betrokkenen. in afwachten van de toedracht van dit ongeval wil ik uiteraard ook de bestuurder van de bus sterkte wensen...dit zijn dingen die op je netvlies staan getekend. uiteraard hopelijk beterschap voor de tweede fietser(ster)...chapau voor de hulpver
Marjoke (18-6-2013 om 14:17)
Die Middelburgsestraat is ook levensgevaarlijk voor fietsers om te rijden. Weet ik uit eigen ervaring. De meeste auto's rijden daar zo ongelooflijk hard. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen, het is afschuwelijk dat dit is gebeurd.
Cookie-instellingen beheren