Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 18-06-2013, 13.21 uur - Update: 18-06-2013, 13.52 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij een verkeersongeval in 's-Heerenhoek is dinsdagochtend iemand om het leven gekomen. Een ander raakte zwaargewond.
 
Het ongeluk gebeurde rond 11.20 uur op de Middelburgsestraat (N667). De slachtoffers zijn fietsers die vanuit 's-Heerenhoek richting Nieuwdorp reden. Zij werden geschept door de bestuurder van een bedrijfsbus.


Direct was duidelijk dat er sprake was van ernstig letsel. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plekke. Omstanders en hulpverleners startten met reanimatie. Voor één van de twee mocht deze hulp echter niet meer baten. De gewonde bezweek ter plekke aan de opgelopen verwondingen. De andere gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De politie startte al snel een uitgebreid sporenonderzoek. De plaats delict is op foto vastgelegd. De betrokken bedrijfsauto is weggesleept door bergingsbedrijf Van Mourik. Rond 13.25 uur arriveerde een uitvaartondernemer om het slachtoffer te bergen. De brandweer kwam ter plekke om te helpen bij de berging en om het incident af te schermen met zeilen.

De weg was rond 13.50 uur nog steeds volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koo (22-6-2013 om 11:47)
Aanpak zal niet meer gebeuren. Sloeweg word binnenkort verbreed en situatie word daar dan kompleet anders.
MotoRob (20-6-2013 om 13:49)
Ik vrees dat de chauffeur de klassieke fout heeft gemaakt om uiterst rechts te rijden, dat doe je alleen als er een tegenligger aankomt. Sterkte aan alle betrokkene en nabestaanden.
Mar (19-6-2013 om 20:40)
Onoverzichtelijk? Nee. Geen bomen, geen struiken maar een recht stuk weg tot het Stoofweg wordt. Iets anders is verkeersgedrag: snelheid, oplettendheid etc.
K (19-6-2013 om 16:08)
Hoe kan dit? rijbaan met duidelijke fietsgedeeltes een recht stuk voor een bocht, excuus fietser niet gezien lijkt me beetje lomp maar als je alleen al ziet hoeveel mensen er tegenwoordig met telefoontjes spelen tijdens het rijden dan moeten er wel vreemde dingen gebeuren. let gewoon op de weg
Jans (19-6-2013 om 12:25)
Als het kalf verdronken is, dempt men de put....... Het is een heel onoverzichtelijk en gevaarlijk stuk weg. Laten ze die nu aub aanpakken, voor er meer ongelukken komen !!
Erik (19-6-2013 om 09:57)
Sterkte voor de nabestaanden...
Cookie-instellingen beheren