Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk eist tweede leven

Toegevoegd: 18-06-2013, 16.12 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Het verkeersongeluk dinsdagochtend in 's-Heerenhoek heeft een tweede leven geëist. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde rond 11.20 uur op de Middelburgsestraat (N667). De slachtoffers zijn fietsers die vanuit 's-Heerenhoek richting Nieuwdorp reden. Zij werden geschept door de bestuurder van een bedrijfsbus.

Direct was duidelijk dat er sprake was van ernstig letsel. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plekke. Omstanders en hulpverleners startten met reanimatie.

Voor één van de twee, een vrouw, mocht deze hulp echter niet meer baten. De gewonde bezweek ter plekke aan de opgelopen verwondingen. De andere gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij overleed daar echter kort daarop eveneens aan zijn verwondingen.
 
Er is ter plekke sporenonderzoek gedaan maar volgens de politie zijn daaruit nog geen conclusies getrokken.

Zie ook:
- Dode en zwaargewonde bij ongeluk (18-06-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (19-6-2013 om 17:37)
Wat afschuwelijk dat er nu ook een tweede slachtoffer valt te betreuren.... Heb er geen woorden voor.... ben er helemaal stil van.... Iedereen onwijs veel sterkte !!!!
Wat erg (19-6-2013 om 17:25)
Wat erg zeg. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Laat dit toch een les zijn voor alle autobestuurders; als je fietsers moet passeren rij dan eventjes heel rustig.
Pippa (19-6-2013 om 13:22)
Wat verschrikkelijk ! Snap niet als dat zo,n gevaarlijke weg is dat de Gemeente en Provincie er niets aan gedaan heeft er moeten eerst doden vallen ,wat een nalatigheid!! Schandalig!!! Veel sterkte voor de familie en vrienden .
Loes (19-6-2013 om 09:39)
Er word ook zo hard gereden.....en gevaarlijk gereden.ook
Maarten (18-6-2013 om 23:03)
Wat een afschuwelijk drama. Vreselijk voor deze mensen die hun waardevolle levens kwijt zijn geraakt en hun familie die hiermee moeten zien om te gaan. Heel veel sterkte voor de naasten.
Peter (18-6-2013 om 21:33)
Deze weg is gevaarlijk voor elke weggebruiker, zeker voor fietsers en voetgangers, ik snap niet dat ze geen apart fietspad aan leggen iets verder van de rijstrook af, helaas komt het voor deze mensen te laat, maar ik vrees dat er nog meer ongelukken gebeuren als ze dit niet aan passen, sterkte .
Cookie-instellingen beheren