Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 227 km

Dronken man van autoweg geplukt

Toegevoegd: 18-06-2013, 20.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - Een paar biertjes gedronken, bekent de 51-jarige man tegenover de agenten die hem maandagavond aanhouden op de rijbaan van de Oost-Westweg vlakbij Kamperland. 


Dat lopen op een autoweg gevaarlijk is lijkt hem niet te deren. Omdat de man de bus heeft gemist, besluit hij lopend de kortste weg naar huis te nemen. Zijn ietwat onvaste wandelgang wordt niet door hemzelf bemerkt, maar wel door een voorbijgaande automobilist die vervolgens de politie attendeert op deze gevaarlijke situatie. 

De man wordt vervolgens door de agenten meegenomen naar PI Torentijd in Middelburg voor een gratis overnachting. Vanochtend kon de man, met een bekeuring op zak, zijn weg naar huis weer nuchter vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-6-2013 om 08:39)
2. Roken verboden, maar daar zie je mij niet door rare dingen uithalen. Met alcohol wel. Niet dat ik dat wel deed.....
Marco (19-6-2013 om 08:37)
Hadden ze hem net zo goed naar huis brengen en eventueel boete opsturen, maar dan zeggen zij weer "wij zijn geen taxibedrijf", ik heb dan weer, pak mij dan ook niet op. kan je dan wel zeggen, moest ie maar niet veel drinken, maar zo zie je maar waar alcohol je ook heen kan sturen. Roken verboden.
Michelle (18-6-2013 om 21:10)
Duur borreltje!!
Cookie-instellingen beheren