Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote wietkwekerij ontdekt in Ovezande

Toegevoegd: 19-06-2013, 02.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
OVEZANDE - De politie is dinsdagavond een pand binnengevallen aan de Hoofdstraat in Ovezande. In het pand is een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. 


Aan het begin van de avond ging de politie het pand binnen. Volgens omstanders zijn er meerdere personen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op de bovenverdieping van het pand waren twee kweekruimtes aanwezig waarin hennepplanten stonden. Naar schatting gaat het om ongeveer 800 planten. De kwekerij is ontmanteld door een gespecialiseerd bedrijf. 

In de loop van de nacht zijn er door een bergingsbedrijf ook twee voertuigen weggesleept. De politie heeft deze vermoedelijk in beslag genomen. Meer informatie hoopt de politie woensdagmorgen bekend te maken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750