Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffers vormden echtpaar

Toegevoegd: 19-06-2013, 09.42 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - De man en de vrouw die gisteren om het leven kwamen bij een verkeersongeval in 's-Heerenhoek vormden een echtpaar. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De twee fietsen dinsdag aan het einde van de ochtend vanuit 's-Heerenhoek over de Middelburgsestraat (N677) richting Nieuwdorp toen zij plotseling werden aangereden door de bestuurder van een bedrijfsbus. De 77-jarige man en zijn 75-jarige vrouw werden van achteren geschept.

De bestuurder, een 57-jarige Zuid-Bevelander, is meegenomen naar het politiebureau en heeft een verklaring afgelegd over het ongeluk. De bedrijfsbus, zijn telefoon en navigatiesysteem zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Ook moest de man zijn rijbewijs inleveren.

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk is nog niet afgerond. De politie kan dan ook nog niet zeggen wat precies de oorzaak was van het noodlottige ongeluk.

Zie ook:
- Ongeluk eist tweede leven (18-06-2013)
- Dode en zwaargewonde bij ongeluk (18-06-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R. aar (19-6-2013 om 22:01)
Hallo R: Omdat hij twee mensen dood gereden heeft, onderzoek is inderdaad nog niet afgerond dus even niet rijden.Overigens is de schuld al bewezen ongeacht wat de toedracht is. Denk na man voordat je iets opschrijft! typisch gevalletje van: niet nadenken.Sterkte aan allen.
Walter (19-6-2013 om 20:44)
Inderdaad een vreemde situatie, denk ook niet dat deze beste man direct achter het stuur gaat zitten. Nog een extra dreun van schuld aan de veroorzaker, geloof mij deze man heeft dit er zeker niet om gedaan! Erg voor de mensen die dit overkomen zijn! Hopend komt de chauffeur er snel weer bovenop!
Tommieboy (19-6-2013 om 18:29)
Het is een standaard procedure bij een dodelijk ongeval. De chauffeur is met de dood van deze twee mensen ook gestraft en zal hiermee de rest van z'n leven moeten rondlopen. Een ongeval als dit is een enorme tragedie voor alle betrokkenen. Het zullen je ouders maar zijn, echt een drama..
R. (19-6-2013 om 11:44)
Waarom moet de bestuurder zijn rijbewijs inleveren terwijl het onderzoek nog niet is afgerond? Een typisch gevalletje van: schuldig tot onschuld bewezen is, lijkt me. Het tegenovergestelde van geluk is ongeluk, dit is toch geen zaak van opzet joh! sterkte voor betrokkenen en nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren