Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Grote verkeerscontrole A58 Rilland

Toegevoegd: 19-06-2013, 11.32 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie heeft dinsdagavond en in de nacht van dinsdag op woensdag een grote controle gehouden op de A58 bij Rilland.

De controle vond tussen 19.00 uur en 02.00 uur plaats op parkeerplaats 't Scheld. Tijdens de controle zijn voor verschillende feiten bekeuringen uitgedeeld door de politie en Marechaussee. Bestuurders werden bekeurd omdat zij teveel hadden gedronken, omdat hun voertuig te gladde banden had, omdat ze reden met een ongeldig/verlopen of helemaal geen rijbewijs, omdat hun verlichting niet in orde was, omdat zij geen gordel droegen en omdat de APK van hun voertuig verlopen was.


Eén automobilist wenste kennelijk niet mee te werken aan de controle en hij probeerde er vandoor te gaan door te keren op de snelweg. Deze meneer is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en zijn auto werd, op last van de officier van justitie verbeurd verklaard. Zijn gegevens zijn niet bekend.

Ook werd een man van 41 jaar oud uit Bergen op Zoom aangehouden wegens witwassen van geld. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn auto werd in beslag genomen.

De Belastingsdienst heeft beslag gelegd op 25 voertuigen en door hen is € 10.000,- aan openstaande belastingschulden geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Job (21-6-2013 om 10:25)
Lol wonen de mensen die dit zo een goeie actie vinden in madurodam of zo begrotingstekort,themphos overschrijdingen en nog 300 zaken Die niet beboet worden Boeven vangen waarom staat de politie dan niet op de routes naar de belastingparadijzen Maar wijzen naar de buurman is makkelijker natuurlijk
Marco (20-6-2013 om 20:50)
Als iedereen netjes aan de regels(wet) gingen houden of hielden, dan hadden hun geen werk meer. Ik zou dat wel eens mee willen maken, echt benieuwd wat ze dan zullen doen om boetes te kunnen geven en aan geld zien te komen.
Gitta (20-6-2013 om 20:00)
Wanneer men belasting ontduikt zeg ik JA!! ik betaal mijn belasting ook, maar €45 voor een rot lichtje wat het niet doet daar hadden ze wel een waarschuwing voor kunnen geven. Niemand kijkt ieder keer als hij in zijn auto stapt of alles het wel doet, eerst een waarschuwing is dus wel op zijn plaats.
Jans (20-6-2013 om 19:34)
@Frank: ik snap je punt, maar je moet niet de schuld bij de politie leggen maar bij degene die deze regels en bedragen verzint! Dat is namelijk niet de politie, die doen alleen maar hun werk.
Oom agent (20-6-2013 om 18:27)
En maar klagen op die agenten, die OPDRACHT krijgen dit te doen...mensen weten niks blijkt maar weer. Hou je gewoon aan de regels, is er niks aan de hand
J (19-6-2013 om 21:49)
€10.000,- aan belastingschulden in 7 uurtjes op 1 weg en dan nog niet de allerleukste van Nederland. Als we dat overal eens konden doen dan waren de extra bezuinigingen van het kabinet niet meer nodig denk ik. Maar waarom zijn die mensen die belastingschulden hebben dan niet bekend. Wat is er mis?
Cookie-instellingen beheren