Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slachtoffer brand is 52-jarige man

Toegevoegd: 20-06-2013, 10.54 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - De man die vannacht is omgekomen bij een brand in een woning in Kortgene is de 52-jarige bewoner van het pand. Dat heeft de politie bekend gemaakt.
 
Rond 03.25 uur werd gemeld dat er iets aan de hand was in de Bernhardstraat. Er werd een ambulance opgeroepen. Na een kwartier werd ook de brandweer gealarmeerd. Kort daarop werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer overleed ter plekke. Het lichaam van de man werd rond 09.45 uur geborgen.


De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Technisch rechercheurs gehuld in witte pakken hebben in het huis geprobeerd te achterhalen wat de brand veroorzaakt heeft. De politie laat echter weten er niet vanuit te gaan dat er sprake is van een misdrijf.

Rondom de woning werden door de brandweer schermen gezet. Ook werd een grasveldje achter de woning door de politie afgezet met linten.

Zie ook:
Dossier fatale branden in Zeeland
- Dode bij woningbrand Kortgene (20-06-2013)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750