Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Oplichting met vals zegelboekje AH

Toegevoegd: 20-06-2013, 14.04 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft donderdagochtend een vrouw aangehouden die via een spaarzegelboekje met valse zegels geld van Albert Heijn afhandig zou hebben gemaakt.


Een medewerker van de supermarktketen deed op 28 mei al aangifte van oplichting. Nadat de aangifte was gedaan, hebben agenten een onderzoek opgestart. Uit dat onderzoek is gebleken dat de vermoedelijke dader een 30-jarige vrouw uit Hulst betrof.

Omdat er een redelijk vermoeden van schuld was, is er overlegd met de officier van justitie en deze gaf toestemming aan de agenten om de verdachte vrouw aan te houden en te verhoren over haar betrokkenheid bij deze oplichting.

Donderdagochtend rond 09:00 uur is de vrouw aangehouden op het politiebureau in Hulst. Zij wordt op dit moment verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (27-6-2013 om 09:43)
@frans je moet effe beter lezen als zij het gedaan heeft keur ik het niet goed maar ga eens na wat dat geintje kost? juist veel wie betaald het? juist wij nou dan zeg ik pak dan liever de grote crimelen op
Job (23-6-2013 om 12:00)
Als jullie je nou met je medeburgers bezig houden ga ik wel verder met het achterna zitten van de grote jongens.......... Hoeveel is er in de zorg aan valse declaraties gefraudeert. Dit bedoelen mensen denk ik met bekrompen:( Hoeveel fraudeurs zijn er al gepakt in de zorg.... 0. Banken enz slaapze.
T zijn de kleine dingen die t doen tralalaa (23-6-2013 om 11:23)
@zeeuw: mag ik u ff voor 5 tienen komen wisseltrucen?
Thera (22-6-2013 om 22:52)
Hoe ver ben je dan al gedaald als je er aan gaat denken om een zegelboekje te vervalsen...
Ikke (22-6-2013 om 21:07)
Sorry hoor, maar ik ken toevallig de vrouw en zij is onschuldig bevonden,en is onschuldig! Helaas komt altijd alleen het negatieve in nieuws. Ze heeft ontzettend veel te verduren gehad. Laten ze idd de echte criminelen maar eens aanpakken! Groot gelijk ZEEUW :)
Frans (22-6-2013 om 14:17)
@Zeeuw wat bazel jij nou? Je keurt het niet goed maar je keurt het toch eigenlijk wel weer goed? Terecht dat deze fraudeur is opgepakt. Keihard straffen.
Cookie-instellingen beheren