Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Cocainedealer (41) moet cel in

Toegevoegd: 20-06-2013, 14.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 41-jarige Vlissinger die ervan werd verdacht een jaar lang te hebben gedeald in cocaïne een celstraf van twee jaar waarvan een half jaar voorwaardelijk opgelegd. Ook moet hij zich laten behandelen voor zijn verslaving en komt hij onder toezicht van de reclassering te staan. Het vonnis was conform de eis.


De man dealde van maart 2012 tot en met 4 maart van dit jaar in Vlissingen en voorzag ongeveer zestien gebruikers van cocaïne. Bij zijn aanhouding was hij in het bezit van twee gram cocaïne. De Vlissinger werd ook al eerder voor dealen in drugs veroordeeld tot celstraffen. In 2002 werd hij veroordeeld tot drie jaar cel. Drie jaar later, toen hij opnieuw in de fout ging, kwam hem dat op één jaar gevangenisstraf te staan.

Toen zijn vriendin het vonnis hoorde barstte ze in snikken uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meeeuhhh (27-6-2013 om 20:46)
Makkelijk he mensen kritiek uiten op dingen waar je eigenlijk niks van snapt of weet........mischien zouden ze het gros van de mensen even op verplichte cursus" onderkantvandemaatschapij" moeten laten volgen of nog beter... de opleiding "walk a mile in my shoes"
Xiria (21-6-2013 om 23:28)
Beste H, met een bijbel kom je niet ver. waar het allemaal omdraait is geld en eigen belang. andere mensen de vernieling in helpen staat hier buiten, deze mensen waren al vernield door hun eigen optreden. geloof me, mensen doen dit hun eigen aan.
H van M (21-6-2013 om 15:11)
Jonge wat een zielige vertoning zeg zijn vriendin staat te janken in zaal..Bah schop onder je kont en 10 jaar werkstraf voor allebei er bovenop.Andere mensen de vernieling in helpen met drugs en er zelf rijk van worden over andermans ellende !! Pak je Bijbel maar en doe iets nuttigs in je leven !!
K (21-6-2013 om 10:42)
Dit is dus duidelijk een veelpleger die niks leert van een jaartje straf. en denkt men dat ze iemand verplicht kunnen laten afkicken? justitie gelooft dus in sprookjes. nog even en we kunnen een cabaretshow schrijven over justitie dan kunnen we er tenminste nog om lachen da's beter dan janken
Jaap (20-6-2013 om 17:37)
Aaahhhh, wat zielig voor deze vriendin. Toch is hij al langer dan 10 jaar bezig met deze zaakjes dus de tranen komen wel erg laat.
Anne (20-6-2013 om 14:27)
Barstte ze in snikken uit!?Dat ze hem niet op het rechte pad heeft kunnen houden zeker!!geen medelijden mee hoor... Wie wil zo iemand als vriend.
Cookie-instellingen beheren