Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier aanhoudingen in hennepkwekerij

Toegevoegd: 21-06-2013, 16.34 uur
De hennepkwekerij in Sint-Annaland. De hennepkwekerij in Sint-Annaland.
De hennepkwekerij in Sint-Annaland.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - De politie heeft donderdag twee hennepkwekerijen in de gemeente Tholen ontdekt. In een loods in Sint-Annaland zijn drie vrouwen en een man aangehouden, in de andere loods is niemand aangetroffen. Beide kwekerijen zijn geruimd.


Na binnengekomen informatie heeft de politie rond 10.00 uur in een loods bij een bovenwoning aan de Molenvlietsestraat in Tholen onderzoek gedaan. In de loods werd een oude hennepkwekerij met zo'n 350 plantenresten en installaties gevonden. Het bleek dat er ook illegaal stroom was afgetapt. Er werd niemand aangetroffen. Uiteraard is alles geruimd.

Om 14.10 uur onderzocht de politie een loods aan de Ceciliaweg in Sint-Annaland. In het gebouw werden drie vrouwen en een man aangehouden. Twee vrouwen komen uit Breda en zijn 39 en 62 jaar. De derde vrouw (41) komt uit Roosendaal. De man (33) komt uit de gemeente Tholen. Er zijn ongeveer 300 (deels geknipte) planten aangetroffen. Alle planten en apparatuur zijn verwijderd.

De verdachten zijn in verzekering gesteld. Na ontvangst van een dagvaarding zijn zij vandaag in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren