Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Fietser zwaargewond na botsing vrachtwagen

Toegevoegd: 21-06-2013, 20.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Een 68-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt bij een ongeval in Sas van Gent. 


Rond 11.00 uur reed een 54-jarige man uit Ede met zijn vrachtwagen vanaf de Suikerdijk de Westkade op. Hierbij zag de chauffeur de fietser over het hoofd en kwam de fietser ten val. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep onder andere verwondingen op aan zijn voet en bekken. Verder is er sprake van inwendig letsel en hieraan is de man inmiddels geopereerd. 

De politie heeft na het ongeval onderzoek gedaan. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de toedracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (25-6-2013 om 21:26)
@k u kunt beter maar niet reageren als u hier zelf niet bij bent geweest!
K (24-6-2013 om 12:50)
@a gefeliciteerd dit heet het verkeer. mensen maken nu eenmaal fouten en hebben maar 2 ogen als u naar links kijkt ziet u rechts niets en andersom. ook zijn er fietsers die graag hun voorrang nemen ook al zien ze dat je onmogelijk meer kunt remmen toch rijden ze door want ze hebben voorrang
A (21-6-2013 om 20:45)
En weer een fietser over het hoofd gezien. Je zou bang worden om te gaan fietsen. Trouwens... op een zebra ben je ook niet veilig meer als voetganger.. ben ook bijna het ziekenhuis ingereden door iemand die mij niet zag of die nog snel voor mij langs wou doorrijden. Hoop dat het goed komt met de
Cookie-instellingen beheren