Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Kitesurfer zwaargewond bij Bruinisse

Toegevoegd: 22-06-2013, 14.15 uur - Update: 22-06-2013, 14.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Op de Grevelingendam bij Bruinisse is zaterdag rond 12.05 uur een kitesurfer tegen een paal gevlogen. Het slachtoffer raakte zwaargewond. 


De kitesurfer, een 26-jarige man uit Uden, crashte in de buurt van het Grevelingenrestaurant aan de zijde van het Grevelingenmeer. Het kitescherm werd door de wind gegrepen, waardoor de man tegen een paal sloeg en op de stenen dijk belandde.  

Het slachtoffer is met onbekend letsel met een ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Ter assistentie waren ook de brandweer en een traumahelikopter ter plaatse. De luchtvaartpolitie onderzoekt het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (24-6-2013 om 12:57)
Auww!! gelukkig dat hij zo dicht bij horeca landde/neerstortte, bij deze temperaturen zijn er weinig mensen op het strand en kan het lang duren voordat je gevonden wordt
W (24-6-2013 om 06:11)
Gevaarlijke sport, zijn er veel meer, verplicht een sportverzekering afsluiten zodat wij hier niet voor hoeven te betalen.
As (22-6-2013 om 20:00)
Heel erg voor het slachtoffer en zijn familie. Dit is wel het soort weer-type dat men erom vraagt om gewond te raken. Men moet er eens over nadenken wie er thuis op bericht zit te wachten wbt dit soort ongevallen.
Cookie-instellingen beheren