Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 78 km

Bedreiger meldt zich op politiebureau

Toegevoegd: 22-06-2013, 17.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 55-jarige man uit Axel heeft zich vrijdagavond laat bij de politie in Dordrecht gemeld. Hij was eerder die avond betrokken bij een bedreiging in een woning in Steenbergen. Hierbij had hij een vuurwapen bij zich. 


Rond 21.30 uur ontstond bij de voordeur van een bovenwoning in een appartementencomplex aan de Oosthavendijk een handgemeen. De handtastelijkheden vonden plaats tussen enkele bekenden van elkaar. Hierbij was de bewoner ook aanwezig. Door de verdachte werden bedreigingen geuit. Ook werd een vuurwapen gezien.

De man stapte daarna in de auto en vertrok. Later op de avond meldde hij zich aan een politiebureau in Dordrecht, waar hij is aangehouden. De man is naar het politiecellencomplex in Breda gebracht. Hij is in verzekering gesteld, wat inhoudt dat de verdachte voor het politieonderzoek nog langer vast blijft zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren