Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder komt ten val op rotonde

Toegevoegd: 23-06-2013, 17.31 uur
Het eenzijdige ongeval op de rotonde.
Het eenzijdige ongeval op de rotonde.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de rotonde nabij de Sloeweg-Noord is zondagmiddag een motorrijder ten val gekomen. 

Het eenzijdige ongeval vond rond 15.20 uur plaats. Op de motor zaten twee personen welke zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Na onderzoek bleken beide lichte verwondingen te hebben opgelopen. Hiervoor hoefden zij niet naar het ziekenhuis.


De politie heeft de motor nog nagekeken op mogelijke technische mankementen. Over de oorzaak van de valpartij is niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (26-6-2013 om 20:09)
@Jos, jij kunt je geld beter besteden aan een cursus Nederlandse taal en inlevingsvermogen. Het bericht betreft een motorrijder die ten van komt, niet over het inkomen van iemand en welke keuzes voor bezittingen hij/zij maakt.
Jos (26-6-2013 om 15:12)
@alex dat je geen centen heb voor een egte auto en hond betekent niet dat je andere die dat wel hebben moet afkraken
A (25-6-2013 om 23:24)
@MotoRob: wat ik eigenlijk bedoel is welke idioot die rubberdrempeltjes verzonnen heeft en hem daar neer heeft gelegd bij die rotonde... Als motorrijder kan je daarop goed onderuitgaan zeker als je niet van hier in de buurt bent.. Maar inderdaad gelukkig hebben ze verder niks..
DC (25-6-2013 om 21:05)
Deze reacties gaan he-le-maal nergens meer over!! Wat heeft het nog met dat ongeval te maken??! Wat wil iedereen nou bewijzen? Ieder zijn keus en smaak. Zou saai zijn als we allemaal maar hetzelfde zouden zijn. Sterkte aan de motorrijder en bijrijder. Zal enorm schrikken zijn geweest!
MotoRob (25-6-2013 om 17:53)
Goed lezen mensen, "over de oorzaak van de valpartij is niks bekend" staat er. En wat een SUV met motorrijden te maken heeft ontgaat mij ook eventjes. Gelukkig is het bij lichte verwondingen gebleven.
A (25-6-2013 om 15:27)
@alex: iedereen moet zelf weten wat voor auto hij rijdt of welke hond hij neemt. Ik rij een SUV van een japansmerk omdat mij het merk zeer goed bevalt. En dat ze bij die garage goede service geven.. En ik heb er hard voor moeten werken en sparen.. Dus ik ben zuinig en trots op mijn SUV.
Cookie-instellingen beheren