Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in kapperszaak Zusterstraat Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2003, 14.11 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Omstreeks 12:02 werd de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg zaterdag opgeroepen voor een prioriteit 1 melding.

 

Aan de Zusterstraat in Middelburg zou een binnenbrand woeden. Toen de tankautospuit 4530 zich inmelde bleek het te gaan om de kapperszaak "Cosmo Hairstyling". Toen de brandweer ter plaatse kwam waren alle klanten en al het personeel al uit het pand.

 

De CV-ketel op één van de verdiepingen boven de kapperszaak vloog door nog onbekende oorzaak in de brand. De brandweer zette een tankautospuit (4530) en een ladderwagen (4550) in. De officier van dienst zou ter plaatse gaan, maar inzet van de OVD bleek niet nodig.

 

De politie is ook even ter plaatse geweest maar kon al snel 'met vervolg'.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750