Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Drie verdachten aangehouden voor inbraak

Toegevoegd: 25-06-2013, 17.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie heeft dinsdagmorgen vroeg drie verdachten aangehouden. Dit naar aanleiding van een woninginbraak, gepleegd op 15 of 16 maart van dit jaar, in de Gerbrandyhof in Goes,

Agenten onderzochten drie woningen in De Graaffstraat, Colijnhof en Linthorst Homanlaan. In De Graaffstraat werden twee verdachten aangehouden, een 26-jarige man en een 21-jarige vrouw, beiden uit Goes. In deze woning werd ook een vuurwapen gevonden en in beslag genomen.


In het Colijnhof werd een 27-jarige man uit Goes aangehouden. Ook in de Linthorst Homanlaan werd naar spullen gezocht, die waren ontvreemd. Een groot deel van de buit, bestaande uit onder andere meubels en huishoudelijke apparaten, werd in de drie woningen gevonden. De verdachten zijn naar Torentijd gebracht en worden vanmiddag in verzekering gesteld.

Naast de gestolen spullen, heeft de politie ook een auto en enkele duurdere elektrische apparaten in beslaggenomen. Hiermee pakt de politie het witwassen aan, dat is het illegaal verkregen geld legaal maken. Deze aanpak richt zich op mensen die dure of luxe bezittingen hebben, die ze eigenlijk niet kunnen betalen. Zij laten hun luxe graag zien en zijn zo een verkeerd voorbeeld, vooral voor jonge mensen in hun omgeving.

Het uiteindelijke doel van het project is de ontneming van deze dure goederen uit handen van hun eigenaren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (25-6-2013 om 18:24)
Wanneer hangen ze dieven en rovers nu weer eens op ? Stel eens een voorbeeld .
Cookie-instellingen beheren