Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 301 km

Nepvuurwapens gevonden bij inval ROG

Toegevoegd: 27-06-2013, 13.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - In de vroege donderdagmorgen is de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie een woning aan de Vergaertstraat in Sluiskil binnengetreden.


Om 06:00 uur werd de 37-jarige bewoner van de woning door de ROG aangehouden vanwege een overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Bij de huiszoeking en een doorzoeking in de auto van de verdachte werden twee vuurwapens aangetroffen die niet van echt te onderscheiden waren. Deze zijn in beslag genomen.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij op dit moment verhoord. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (30-6-2013 om 20:28)
@Ikke, dan zouden ze naar speelgoed winkels moeten gaan want daar liggen er genoeg, cowboy, politie, leger dat is ook allemaal nep maar het zijn wel wapens en zijn ook meestal zwart en daar kan je ook oudjes mee overvallen. En er zijn ook messen, daar laten we de kinderen dan mee spelen. Dom? Ja.
K (29-6-2013 om 12:14)
Is dit alles wat ze tegen deze persoon doen? ik weet zeker dat hij gewoon een crimineel is.@fokje overkokende criminele maatschappij zul je bedoelen, nu houden ze jullie eindelijk goed in de gaten daar in sluiskil sluiskil is geen ghetto stelletje gekken
Ikke (29-6-2013 om 10:06)
Echt of nep, ik ben blij dat ik dan maar zooo dom ben dat ik het onderscheid niet zie. Vuurwapens, als je die al in bezit hebt, nep of echt sorry hoor maar dan heb je mijns inziens niet veel goeds in zin. En reageer nou niet met van die amerikaanse paranoia dat je je moet kunnen beschermen.
Fokje (28-6-2013 om 16:44)
De reacties hieronder zeggen alles. Onder het mom 'verdachte is vuurwapengevaarlijk' wordt er stemming gemaakt, politie raakt van de kook en 'kweekt' n zgn boef. Weer n persoon met wrok erbij in deze overkokende maatschappij..
Johan (28-6-2013 om 16:00)
Deze mag je in nederland ook gewoon hebben zolang je lid bent van de NABV http://www.nabv.nl Deze kunnen worden gebruikt voor airsoft (soort paintball) geen lidmaatschap is het strafbaar.
Onzin (28-6-2013 om 14:54)
Ze zijn nep oke,maar als je ze door een iemand op je gericht krijgt,wat dan...?,dan moet de politie alsnog komen....... Dus,goeie actie....
Cookie-instellingen beheren