Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 16 km

Politie vindt 500 gram wiet in auto

Toegevoegd: 27-06-2013, 13.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tijdens een controle op de A29 ter hoogte van Numansdorp vonden agenten van de politie in een auto ruim 500 gram wiet. De politie heeft twee 26-jarige mannen uit Zierikzee aangehouden.


De controle vond woensdag rond 17:00 uur plaats. Toen de agenten de inzittenden aanspraken roken ze al snel een sterke wietlucht in hun auto. In de kofferbak van het tweetal bleken vijf zakken met hennep te liggen, in totaal ruim 500 gram.

De twee verdachten werden aangehouden en hun auto werd in beslag genomen. Tegen het duo wordt proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (30-6-2013 om 20:35)
Snap dat nou echt niet he, mogen het niet vervoeren maar wat H van m zegt.... Gooi die boel dan dicht of zo, nee, anders weet de politie niet hoe ze aan hun shit moeten komen, dit is gratis en worden ook nog eens betaald met boete er bovenop. Waarheid doet pijn!
K (30-6-2013 om 14:10)
@h van m ja dat klopt maar ons land wil dit zo met hun gedoogbeleid,als ze het gewoon legaliseren kan het in de supermarkt verkocht worden en belasting op gevraagd worden moet uw opletten hoe snel we uit de crisis zijn maarja ik ben maar een domme zeeuw wat weet ik nou?
H van M (28-6-2013 om 09:05)
OOGKLEPPEN ??? Iedereen weet dat dit elke dag gebeurt..Slap verhaal van Politie net doen alsof ze zo goed bezig zijn !! POESSIES ! Elke koffieshop word elke dag bevoorraad op deze manier of met tas over straat komen ze binnen of auto voor de deur en rugzak naar binnen of op de fiets
Dirk (27-6-2013 om 16:20)
Nette vangst. Dan kunnen ze weer even doorroken.
Jan (27-6-2013 om 13:42)
Vreemd he ,een schop mag niet bevoorraad worden, maar mag wel verkopen, hoe komen ze dan aan dat spul vraagt men zich af in het buitenland .nu weten we het, uit zzee
Cookie-instellingen beheren