Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dronken automobilist veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 30-06-2013, 12.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Aan de Jan van Eyckstraat in Axel is zondagmorgen een 22-jarige beginnend bestuurder uit Koewacht aangehouden. Rond 04:45 uur was de man betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval, waarbij hij tegen een geparkeerde auto reed. 


Een blaastest op straat wees uit dat de man onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Hij is aangehouden en op het bureau moest hij een ademanalyse ondergaan.

De beginnend automobilist blies een waarde van 370 ug/l, terwijl de maximaal limiet voor een beginnend bestuurder 88 ug/l bedraagt. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen en wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Antonio (1-7-2013 om 13:28)
@Hvan M: er zijn zeker wel mensen met medicijnen/drugs op de wegm maar die veroorzaken dus geen (weinig) ongelukken, en onder invloed van drank wel. daarbij zijn er naar verhouding veel meer mensen die drinken en rijden dan dat er mensen zijn die medicijnen/drugs gebruiken en rijden.
Anneke (30-6-2013 om 19:24)
Hard rijden in de Jan van Eijkstraat is dagelijks een terug kerend gegeven,en dan de auto's die vaak dubbel geparkeerd staan een wonder dat er niet meer is geraakt,er zou een parkeerverbod voor een kant moeten komen.Veel drinken laat een taxi komen of laat iemand de Bob zijn!!!!
H van M (30-6-2013 om 18:03)
Ja laat m maar schade betalen ja dan kan mijn premie omlaag de %#@ !!! Maar 1 ding begrijp ik nog steeds niet, waarom lezen wij alleen over aangeschoten en/of dronken mensen ? Ik weet niet maar volgens wat ik om mij heen zie zijn er meer mensen stoned en onder invloed van medicijnen hoor dan drank
Els (30-6-2013 om 13:23)
Gelijk het rijbewijs vernietigen en hij kan drinken,dan kan hij ook alle schade en de gemaakte kosten betalen.
Cookie-instellingen beheren