Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Inbrekers mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 01-07-2013, 12.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Buurtbewoners zagen zondag aan het begin van de avond twee mannen gereedschap stelen uit een in aanbouw zijnd hotel op de Oude Markt in Vlissingen. Daarin wordt op dat moment volop gewerkt.

Twee werklui besluiten, nadat zij dit horen, op hoge poten hun eigendommen terug te halen. De verontwaardiging is groot en als zij de dieven aantreffen gaat het er niet zachtzinnig aan toe. Tijdens de vechtpartij die ontstaat worden over en weer rake klappen uitgedeeld. Door één van de dieven wordt met betonnen brokken naar de bedrijfsauto, die bij het in aanbouw zijnde hotel staat, gegooid. Een autoruit breekt door het geweld.


Op het moment dat de politie arriveert, staan de mannen nog verhit tegenover elkaar. De dieven, een 34-jarige en een 24-jarige man uit Vlissingen, blijken bekend te staan als onverbeterlijke dieven. In de rugzak van één van de mannen vinden de agenten een nieuwe laserwaterpas. Beide verdachten, die erg dronken zijn, worden aangehouden en overgebracht naar PI Torentijd in Middelburg.

De laserwaterpas is in beslag genomen. Na de voorgeleiding bij de hulpofficier van justitie zijn de verdachten in verzekering gesteld. De zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (3-7-2013 om 08:02)
E marco niet zo een grote mond tegen de zuinige zeeuwen idioot
Naaam (3-7-2013 om 07:53)
Haha net goed idiooten
Bert schotsman (2-7-2013 om 19:40)
Politie komt altijd op het verkeerde moment. Meestal te laat maar nu te vroeg.
Eusebio (2-7-2013 om 17:11)
Goed gedaan door deze werklui . Voordragen voor een lintje , je hoort met je poten van een andermans spullen af te blijven.
Remco (2-7-2013 om 15:46)
De politie had nu veel later moeten komen.
Zeeuwse showride (2-7-2013 om 12:42)
Mwahahaha. Net goed voor die inbrekers Hopen dat ze een paar rake klappen hebben gehad en dat de heren bouwvakkers er relatief ongeschonden vanaf gekomen zijn
Cookie-instellingen beheren