Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 48 km

Verwarde man met molotovcocktails opgepakt

Toegevoegd: 01-07-2013, 16.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - De politie heeft zondagavond een 28-jarige man uit Kamperland aangehouden omdat hij molotovcocktails in zijn bezit had.


Buurtbewoners belden de politie toen zij de man in verwarde toestand met jerrycans hadden zien lopen. De toegesnelde agenten zagen bij aankomst de zeer geëmotioneerde Kamperlander voor zijn woning staan.

In de woning was het een enorme chaos en het lijkt erop dat dit door de bewoner zelf is veroorzaakt. Aan de achterzijde van de huis vinden agenten buiten jerrycans gevuld met een brandbare stof en enkele molotovcocktails. Reden genoeg om de man aan te houden en in te sluiten in PI Torentijd in Middelburg.

Intussen is de Kamperlander als verdachte gehoord. Na afloop van zijn verklaring is besloten om hem voor te geleiden aan de Rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scherp (3-7-2013 om 06:28)
@K nee zijn vriendin is bij hem weg naar een andere vent en dat kon hij niet aanzien, en had tegen een kennis op het dorp gezegd dat hij wel eens even verhaal ging halen
HLuns (2-7-2013 om 22:33)
Zou er iets in het water zitten, daar in Kamperland.......?
K (2-7-2013 om 14:41)
Had deze man toevallig ook ruzie met campers? dit lijkt wel erg veel op een bericht van sbs6 van aantal maanden trug waarin een man de politie bestookte met molotovs. jammergenoeg heb je altijd gekken die dat na gaan doen
Cookie-instellingen beheren