Weerbericht:
In de nacht en ochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaargewond na ontploffing gasfles

Toegevoegd: 02-07-2013, 12.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeval op het terrein van Kloosterboer aan de Finlandweg in Nieuwdorp is dinsdagmorgen een man zwaargewond geraakt.  

Door nog onbekende oorzaak ontplofte er een gasfles en daarbij liep het slachtoffer brandwonden op in het gezicht. De gewonde is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De identiteit van het slachtoffer en de ernst van de verwondingen zijn nog onbekend. 


Het ongeval vond rond 10.30 uur plaats. Naast twee ambulances en de traumahelikopter was ook de brandweer ter plaatse voor assistentie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (2-7-2013 om 14:36)
Identiteit onbekend? weet zijn baas niet wie hij is? hopelijk voor deze man blijft het bij eerstegraats brandwonden die doen helaas veel pijn maar laten weinig littekens na
Cookie-instellingen beheren