Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger verdacht van inbraak restaurant

Toegevoegd: 02-07-2013, 17.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen vrijdag is er ingebroken in een restaurant aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. Maandag heeft de politie een verdachte aangehouden in verband met deze inbraak.


Uit het restaurant werd een hoeveelheid vlees, vis en een geldbedrag meegenomen. Uit onderzoek is een mogelijke verdachte naar voren gekomen. Agenten hebben overleg gevoerd met de officier van justitie om toestemming te krijgen voor zijn aanhouding. Omdat de aanhouding niet meer op heterdaad gedaan kon worden, moet de officier van justitie daar toestemming voor geven. Die toestemming kwam er en agenten konden de verdachte gaan aanhouden.

De verdachte betreft een 43-jarige Vlissinger. Hij is maandag aan het begin van de avond aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hier is de man in verzekering gesteld, omdat hij een zogenaamde veelpleger is. Hij zit nu nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren