Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 02-07-2013, 17.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag is een 26-jarige Vlissinger het slachtoffer geworden van een mishandeling door twee mannen. De mishandeling vond plaats in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen en gebeurde rond 00:30 uur.


Het slachtoffer verklaart dat hij over straat liep en dat er zonder reden een hem onbekende man met een bierfles tegen zijn hoofd sloeg. Er ontstond een worsteling tussen beide mannen en toen ging een tweede verdachte zich met de worsteling bemoeien. Het slachtoffer, van wie een collega even verderop liep, is geholpen door deze collega.

Op een gegeven moment vertrokken de beide aanvallers weer. De twee liepen een woning in. De politie werd gebeld door het slachtoffer en agenten kwamen ter plaatse. Toen het slachtoffer de agenten aanwees welke woning de mannen waren binnengegaan, zijn de twee verdachten daar ook aangehouden. Het betreffen mannen van 24 jaar oud uit Middelburg en van 23 jaar oud uit Vlissingen. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Ze worden vandaag verhoord over hun betrokkenheid bij de mishandeling.

Door de agenten is een aangifte opgenomen van het slachtoffer en een getuigenverklaring van de collega van het slachtoffer. Naar de aanleiding van de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F. (2-7-2013 om 20:14)
Agenten, Toch fijn dat jullie adequaat reageren. Normaal gesproken functioneert het centraal justitiueel incassobureau ook wurgend vervelend, maar zo te zien deden jullie je werk. Succes voor het slachtoffer. Een fles tegen je harsens voor nop. Dat pikt mijn samenleving niet!
Cookie-instellingen beheren