Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet voor dier in problemen

Toegevoegd: 03-07-2013, 12.20 uur
Het incident aan de Klaproosstraat in Goes. Het incident aan de Klaproosstraat in Goes.
Het incident aan de Klaproosstraat in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De brandweer van Goes is dinsdagavond ingezet om een dier in de problemen te helpen.


Aan het einde van de middag werd de dierenambulance gebeld met het bericht dat er een duif vast zat in een dakgoot van een woning aan de Klaproosstraat. De brandweer heeft een ladderwagen ingezet om het dier te bevrijden.

Net toen de brandweer bijna bij de duif was vloog deze weg. Het dier bleek een nestje te hebben in de dakgoot.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dorpsbewoner (10-7-2013 om 21:34)
Als de mensen van de dierenambulance nu verstand hadden van dieren en hoe ze leven, zou dat al veel schelen. Helaas trekken ze vaak een verkeerde conclusie zoals hier. (Of ze halen een zoogkalf weg uit de natuur omdat ze denken dat het kalf is achtergelaten. De koe is dan haar kalf kwijt!)
Stavenissenaar (6-7-2013 om 21:34)
Als mensen van de dierenambulance vind ik het toch een getop als mensen die zeggen dat ze zoveel verstand hebben van dieren als ze niet eens zien of zon duif vast zit of nie
MotoRob (6-7-2013 om 10:10)
Voor de zeurpieten die het steeds over verkwisting van overheidsgeld hebben; Je moet het zo zien, het was weer een goede oefening voor als er echt eens iets aan de hand is.
Pigeon (5-7-2013 om 15:20)
He, wat jammer toch dat er weer zo veel mensen klagen en zagen, terwijl dit juist een mooi bericht is. Dank aan dierenambulance en brandweer, voor hun snelle reactie en menselijkheid. Daar kunnen de vele commentatoren hier nog wat van leren.
Loek butz (5-7-2013 om 13:25)
Alle lof voor de brandweer want voor mij hebben dieren net zo veel rechten als mensen en laten we een keer stoppen over geld. dieren komen voor mij op de eerste plaats en daarna pas de mens.
Jatog (5-7-2013 om 06:39)
Allemaal weer lekker zeiken dat het een duif was. maar als het een suffe kat of hond was geweest , was het de gewoonste zaak van de wereld.
Cookie-instellingen beheren