Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schennispleger valt meisjes lastig

Toegevoegd: 03-07-2013, 12.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Een motorrijder heeft maandagmiddag bij Wissenkerke onzedelijke handelingen verricht ten overstaan van twee meisjes van 13 en 14 jaar uit de gemeente Goes. De meisjes hebben aangifte gedaan.


De twee meisjes fietsten maandagmiddag tussen 15:30 en 15:45 uur over de Inlaagweg bij Wissenkerke toen zij werden benaderd door een motorrijder. Ze stapten af om de man te woord te staan. Tijdens het gesprek begon hij plotseling seksuele handelingen bij zichzelf te verrichten. De meisjes zijn weggefietst en hebben de man daarna niet meer gezien.

De politie is op zoek naar getuigen. De schennispleger zou een witte motor hebben en een witte motorhelm hebben gedragen ten tijde van het voorval. Volgens de meisjes droeg de man 'gewone kleding'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brouwenaar (16-7-2013 om 18:36)
Vandaag schennispleger in Brouwershaven met fiets. Politie heeft m te pakken!
Vlissinger (4-7-2013 om 23:09)
@Arie. Wij hebben slechts op enkele snelwegen een registratie systeem. als de meiden een kenteken hadden was het snel opgelost geweest.. anders wordt het waarschijnlijk lastig zoeken.
Kees (4-7-2013 om 22:01)
Jammer genoeg mag men die camera's niet gebruiken vanwege de privacy. Denk ook maar aan de toen vermiste broertjes. Vanwege privacywet niet te gebruiken.
Arie (3-7-2013 om 21:19)
Met het kenteken registratiesysteem wat op alle wegen actief is moet de dader makkelijk te vinden zijn. Maar nee, dat wordt alleen door de belastingdienst gebruikt...
Michelle (3-7-2013 om 19:25)
Wat een zielig figuur, laat hem naar de hoeren gaan!!!
Karel (3-7-2013 om 14:05)
Wat een rukker. Hopelijk word hij snel gepakt.
Cookie-instellingen beheren