Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 07-07-2013, 13.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Twee mannen uit Hulst zijn afgelopen donderdag aangehouden. Zij worden ervan verdacht een 26-jarige plaatsgenoot in de nacht van 29 op 30 juni te hebben mishandeld.  


Het slachtoffer liep zware verwondingen op waarvoor hij enkele dagen in het ziekenhuis in Terneuzen behandeld is.  

De twee verdachten, respectievelijk 20 en 25 jaar oud, mochten na verhoor weer naar huis. Maar wel met een dagvaarding op zak, want zij moeten zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden voor hun daden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-7-2013 om 19:23)
@iemand,schelden doet geen pijn? scheld maar eens tegen een agent en het kost je een boel geld. bent u zelf wel eens uitgescholden voor een ziekte die u heeft of een iets ander uiterlijk heeft? dan zal u begrijpen dat schelden een mens zijn leven stuk kan maken. gewoon respect hebben voor elkaar.
Pietjebel (9-7-2013 om 14:50)
Wat krijgt een zaak een rare wending als de dader slachtoffer wordt !!!!!!!!!
Iemand uit Hulst (8-7-2013 om 10:47)
Goed dat deze mannen (imbecielen) opgepakt zijn. Verbaal ruzie maken; doe vooral je ding, schelden doet geen pijn word je al jong geleerd. Maar je blijft van iemand af.
Bah (7-7-2013 om 22:57)
Zware mishandeling, lekker naar huis. Welkom in Nederland.