Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 49 km

Opnieuw zwemmers in problemen bij Vlissingen

Toegevoegd: 07-07-2013, 22.06 uur - Update: 09-07-2013, 11.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De strandwacht heeft zondagmiddag opnieuw twee zwemmers die in de problemen waren geraakt geholpen ter hoogte van het Nollehoofd in Vlissingen. Zaterdag werd er ook al twee 14-jarige jongens uit het water gered. 


Een 19 jarige vrouw en een 21 jarige man uit de gemeente Terneuzen werden vandaag rond 16.00 uur verrast door de sterke stroming en waren niet meer in staat terug naar de wal te zwemmen. De reddingsboot Arie Smit uit Vlissingen haalde beide zwemmers uit zee en brachten hen terug naar het badstrand. 

Dit weekend werden op de strandposten in Vlissingen verder nog tientallen personen behandeld tegen onder andere kwallenbeten en snij en schaafwonden. 
 
Zie ook:
- 06/07/2013: Strandwacht redt twee jongens uit zee                   
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Seabert (9-7-2013 om 19:29)
Kinderen gratis, volwassenen zouden beter moeten weten en mogen van mijn part flink betalen. als je niet kan zwemmen heb je niets te zoeken in de zee.
Transfenica (8-7-2013 om 17:28)
Prima job vd reddingsbrigade ! Maar ...als je uit Terneuzen komt ?, dan zou je toch goed moeten weten wat stroming met een zwemmer doet ! Ga nooit verder dan 20 M uit de dijkglooiing, zo ook op de Westerschelde !
Cookie-instellingen beheren