Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Vrouw gedwongen in prostitutie

Toegevoegd: 08-07-2013, 15.21 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - De politie heeft in totaal vier mensen opgepakt in een mensenhandelonderzoek. Een vrouw zou zijn gedwongen in de prostitutie te werken.


Volgens het Openbaar Ministerie (OM) werd dinsdag 2 juli een 23-jarige man uit Sas van Gent aangehouden als (hoofd)verdachte. Na de arrestatie vond in zijn woonplaats ook een doorzoeking plaats.

Er werden in totaal vier mensen aangehouden in het mensenhandelonderzoek. Het slachtoffer zou gedurende langere tijd zijn uitgebuit door de verdachten in verschillende prostitutiebedrijven. Dat gebeurde in België. Het slachtoffer zou een "jonge vrouw" zijn geweest.

De 23-jarige man werd afgelopen vrijdag voorgeleid bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Hij zit voorlopig 14 dagen langer vast. De andere drie Zeeuwen blijven verdachten, maar zijn op vrije voeten gesteld.

Het onderzoek naar de mensenhandel, waar gedwongen prostitutie onder valt, is nog in volle gang. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-7-2013 om 19:27)
Laat de politie ook eens een inval doen in sluiskil daar verblijft ook zo'n idioot rijdt rond in een zilvergrijsparelmoer Mercedes en denkt dat hij de man is laat hem met zijn poten van vrouwen afblijven
Brammetje (8-7-2013 om 21:45)
Heet dit niet gewoon "loverboy-praktijken" in plaats van mensenhandel. Waarom niet gewoon het beestje bij de naam noemen. Of is de politie bang voor gedachten-associaties zoals: Sas van Gent gecombineerd met Loverboys = ............. De bevolkingsgroep mag u zelf invullen.
Bekende uit sas (8-7-2013 om 20:33)
Zouden ze dan eidelijk die accociale dikke audi / bmw rijders die elke dag met een stalen smoel sas onveilig maken eensvasthouden
Sasvegas (8-7-2013 om 19:27)
Het bekende Tuig van San van Gent.! Op vrije voeten? Vasthouden dat soort, ze hebben er allemaal wat mee te maken. Die dure autos moeten ergens van komen. Iemand dwingen in de prostitutie daar staat voor mij levenslang op!
Bert (8-7-2013 om 17:41)
Nu maar hopen dat de rechter hem ook gedwongen arbeid oplegt
Cookie-instellingen beheren