Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Man (20) beroofd in Westerzicht

Toegevoegd: 09-07-2013, 11.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 20-jarige man is maandagavond in de Vlissingse wijk Westerzicht beroofd door twee nog onbekende daders.


Rond 20.45 uur fietste de Vlissinger over het Westerzicht, toen twee mannen hem aanriepen. Hij ging hier niet op in, maar werd toch van zijn fiets geduwd. Het tweetal dreigde met geweld als hij zijn geld niet af zou geven.

De twee daders zijn vervolgens met een gering geldbedrag weggerend in de richting van de Sloeweg. De politie heeft een signalement van de daders bekend gemaakt. Dader één was circa 30 jaar oud, was ongeveer 1.80 meter lang, had een slank postuur en een donkere huidskleur. Hij droeg een gouden ketting. De man had zwart kort haar in een kuif.

De tweede dader was ook circa 30 jaar oud. Hij was iets korter, circa 1.70 meter lang. Deze dader had een stevig postuur en had een licht getinte huidskleur. De man had kort zwart haar. Hij droeg een wit t-shirt en een zwarte broek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (10-7-2013 om 13:09)
Een keer wat doen aan al die schoften uit bossenburg !
K (10-7-2013 om 10:41)
Waarom lees je nooit blanke man 1m80 90kg maar altijd dat het (ook al mag je het niet zeggen) buitelanders zijn, nu ben ik geen racist maar dit zijn gewoon feiten, den haag doe hier eens iets aan ipv onze centen naar spanje ons tuig naar spanje
Vlissingse (9-7-2013 om 20:18)
Het zullen wel weer geen get..... zijn, hebben die niks beters te doen of zo? Bllijf van andermans spullen af en zoek een baan of een hobby waar niemand last van heeft!
Theo (9-7-2013 om 19:07)
Ja weer typisch Vlissingen he. Iedere keer lees je over zulk soort delicten, gepleegd door een stelletje mislukte figuren. Kunnen ze weer een beetje coke snuiven, snuif is een keer teveel, zou jammer zijn, maar niet heus.
Jan de rechter (9-7-2013 om 14:35)
Dit is toch wel heel erg gewoon op de vroege avond, het lijkt wel of het normaal is er wordt niet eens meer gereageerd laten we een klopjacht organiseren en dat tuig overdragen aan de politie en bij verzet passend optreden dit moeten we niet tolereren jan de rechter
Cookie-instellingen beheren