Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

A58 dicht na ongeluk bij Kapelle

Toegevoegd: 10-07-2013, 04.12 uur - Update: 10-07-2013, 22.29 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een deel van de A58 is in de nacht van dinsdag op woensdag enige tijd afgesloten geweest naar aanleiding van een ongeval met beknelling.

Het ongeluk gebeurde rond 02.15 uur op de rechter rijbaan (richting Vlissingen) tussen Kapelle en 's-Gravenpolder. Een 48-jarige Middelburger reed door onbekende oorzaak allerlei signaalborden voorbij die aangaven dat er maaiwerkzaamheden bezig waren langs de snelweg.


Op een gegeven moment ontstond er voor de maaiers een benarde situatie. Zij zagen de personenauto op zich af komen en merkten dat deze zich achterin één van de trekkers boorde. De auto verdween tot aan de voorruit onder de trekker.

Gelukkig bleek al snel dat de bestuurder van de personenauto goed aanspreekbaar was. Hij zat bekneld in de auto en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Door een ambulance is de Middelburger met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het de botsing was er tijdelijk geen verkeer mogelijk. Er werd ter plekke een omleiding ingesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren