Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 102 km

Arrestatie na burenruzie Vlissingen

Toegevoegd: 10-07-2013, 18.59 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagavond een 44-jarige Vlissinger aangehouden naar aanleiding van een burenruzie.


Een bewoner van een pand aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen belde rond 22.45 uur de politie dat hij aangifte wilde doen van vernieling en bedreiging door zijn buurman. Deze had even tevoren een ruit van zijn woning vernield en was daarna, door het kapotte raam, bij hem de woning binnengestapt en had hem bedreigd.

De aangever had zelf het vermoeden dat hij zijn muziek te hard had staan en dat dit de oorzaak was van de boosheid van de buurman. De buurman is even later aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij wordt vandaag verder gehoord.

Er zal proces-verbaal opgemaakt worden tegen de 44-jarige.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (12-7-2013 om 07:24)
Dit noemen ze in Rotterdam binnen zonder kloppen ,en dat gebeurt regelmatig daar maar dan wordt je niet opgesloten dan hebben ze net zoveel mensen in de cel, als wat er op een zondag in de kuip zit en dan moeten ze allemaal nog vreten dit kost een gods vermogen laten ze het lekker uitzoeken
Jan Vlissingen (11-7-2013 om 15:56)
Had het vermoeden dat de muziek te hard stond? Iemand trapt niet zo maar een ruit in! Ik denk dat er heus wel wat meer aan de hand is! Een burenruzie ontstaat nooit van uit één kant.
Johanna (11-7-2013 om 14:45)
Natuurlijk doet de politie niets!! Er moeten eerst doden vallen. Belachelijk dat de boze buurman aangehouden is. Ze hadden die lawaaischopper moeten aanpakken! Misschien kan de rijdende rechter worden ingeschakeld of iemand van het tv-programma "Ruzie met de buren!
K (11-7-2013 om 13:56)
Een tip heeft er iemand ruzie met zijn buren? hebben deze buren een kwekerij? wacht tot de stank niet te harden is en bel politie 1 maand later ben je van ruziende buren verlost en kun je zien hoe heel hun huis leeggetrokken word,ge-wel-dig. werkt alleen in huur huizen.
Jo (11-7-2013 om 07:49)
Nou aan buren ruzie doen ze.niks me buurvrouw heeft hier ok de ruit er uit getrapt en heb 2 kleintjes ze moeten is hardere straffen er voor geven of ze hun winning uit zetten
Cookie-instellingen beheren