Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Overvaller met mes in Action M'burg

Toegevoegd: 10-07-2013, 19.05 uur - Update: 10-07-2013, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagavond het filiaal van winkelketen Action overvallen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De overval in de winkel aan de Pottenbakkerssingel vond aan het begin van de avond plaats, vlak voor sluitingstijd. Een dader zou met een mes bedreigingen hebben geuit bij de kassa's. Hij ging er even later vandoor richting het via het Groene Woud richting molen De Hoop op het Vlissings Bolwerk.


De dader, een 40-jarige Vlissinger, kon worden aangehouden maar het mes waarmee hij de bedreigingen kracht bij zette heeft hij op zijn vlucht weggegooid. Een hondengeleider van de politie heeft ter plekke het park bij het bolwerk afgezocht, maar voor zover bekend is het wapen niet aangetroffen.

De man deed bij de Action een greep in de kassa. Op zijn wandeling over het bolwerk heeft hij de gestolen goederen afgegeven aan een aantal passanten die ook op het bolwerk waren. Deze hebben het geld aan de politie gegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brilsmurf (11-7-2013 om 12:21)
Rare overvaller zou hij de robinhood willen spelen rondje bolwerk je gestolen geld uit delen
Frankie (11-7-2013 om 11:08)
Weer zo figuur die iemand aan de kassa de stuipen op het lijf jaagt! Hij is gepakt,maar hoe lang duurt het voor hij weer buiten staat!! Er word toch niet gestraft in Nederland!! Hij had ook in paniek kunnen raken en iemand een messteek kunnen geven. Ach hij heeft het ook zo moeilijk
Meester j (11-7-2013 om 09:35)
Haha leslie, sluit maar op!
Job (11-7-2013 om 08:47)
Ik snap die overvaller wel,en als je de verschillen weet in uitkering tussen Vlissingen en Middelburg begint u het ook te snappen. En dan komt er nog een bezuinigingsronde aan. Het gaat gezellig worden:) Zo lang als burger op ons kont gezeten nou kunnen we eindelijk daar de vruchten van gaan plukken
Erik (11-7-2013 om 07:14)
Wilde misschien zijn geld terug in plaats van een tegoedbon..... ?
Kiwi (11-7-2013 om 07:02)
Hee Robin, je steelt en geeft aan de armen, de armen geven het weer terug aan de rijken..... snap je nu in wat voor wereld we leven???
Cookie-instellingen beheren