Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvaller met mes in Action M'burg

Toegevoegd: 10-07-2013, 19.05 uur - Update: 10-07-2013, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagavond het filiaal van winkelketen Action overvallen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De overval in de winkel aan de Pottenbakkerssingel vond aan het begin van de avond plaats, vlak voor sluitingstijd. Een dader zou met een mes bedreigingen hebben geuit bij de kassa's. Hij ging er even later vandoor richting het via het Groene Woud richting molen De Hoop op het Vlissings Bolwerk.


De dader, een 40-jarige Vlissinger, kon worden aangehouden maar het mes waarmee hij de bedreigingen kracht bij zette heeft hij op zijn vlucht weggegooid. Een hondengeleider van de politie heeft ter plekke het park bij het bolwerk afgezocht, maar voor zover bekend is het wapen niet aangetroffen.

De man deed bij de Action een greep in de kassa. Op zijn wandeling over het bolwerk heeft hij de gestolen goederen afgegeven aan een aantal passanten die ook op het bolwerk waren. Deze hebben het geld aan de politie gegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (11-7-2013 om 01:02)
Overvaller in actie bij Action. Leuke woordspeling maar een verrekt akelige gebeurtenis voor de werknemers van Action. Je zal maar bedreigt worden door zo'n akelig figuur die niet te berekenen is. Veel sterkte !
Leslie (10-7-2013 om 20:29)
Ik snap die overvaller niet het is daar al zo goedkoop.
Cookie-instellingen beheren