Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Geen lugubere vondst, wel palingfuik

Toegevoegd: 11-07-2013, 16.09 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Wat een lugubere vondst had kunnen zijn bleek donderdagmiddag in Rilland gelukkig slechts een fuik met paling.


De politie had vanmiddag via een watersporter de melding gekregen dat er in het Bathse Spuikanaal nabij de Westelijke Spuikanaalweg iets in het water dreef. Er zat vermoedelijk een touw aan, maar de melder kon niet vertellen wat er precies in het water lag. Een lugubere vondst, afval of misschien iets anders?

De politie schakelde de brandweer in. Die kwam vanuit Tholen en Goes ter plekke met duikploegen. Nabij één van de bruggen over het kanaal werd vervolgens een duikactie opgestart. De politie wierp in de tussentijd vanaf de brug een blik op het water.

Het voorwerp werd al snel aangetroffen. Het bleek te gaan om een soort boei met daaraan een grote fuik. Volgens de politie zat er paling in de fuik. Of deze illegaal is uitgezet, wordt nog onderzocht. De fuik is door de brandweer uit het water gehaald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (11-7-2013 om 17:03)
Illegaal of niet illegaal, gewoon kapot scheuren die fuik. Overal gaat de visstand hard achteruit en doen ze moeilijk als je er gaat vissen voor de sport maar ondertussen halen die mensen wel even de hele sloot leeg. Als ze nou ook die fuiken dagelijks controleren op vis. Nee, lekker dood laten gaan
Peter (11-7-2013 om 17:03)
Staan ze met drie man sterk hun tijd te verdoen ze kunnen beter een training gaan volgen hoe vang ik echte boeven want de aktie van gisteren is om te huilen
Cookie-instellingen beheren