Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist tegen boom

Toegevoegd: 12-07-2013, 12.51 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Op de Zandweg in Burgh-Haamstede is donderdagavond een 44-jarige man uit Spijkenisse gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een boom reed.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur. De man moest behandeld worden door een ambulanceteam. Hij had lichte verwondingen. Volgens de politie bestond het vermoeden dat de man teveel had gedronken. Na behandeling moest de man daarom een blaastest afleggen. Die bevestigde het vermoeden van de agenten.


De agenten hebben de man vervolgens meegenomen naar het bureau om hem een ademanalyse te laten ondergaan. Toen bleek dat hij bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had.

Op het bureau bleek ook dat zijn rijbewijs al eerder ongeldig was verklaard vanwege hetzelfde feit. Hij kan nu een proces-verbaal voor het rijden onder invloed tegemoet zien. Daarnaast krijgt hij ook een proces-verbaal vanwege het rijden zonder geldig rijbewijs.

De auto is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (13-7-2013 om 20:28)
@Marco iemand die dronken aan het verkeer gaat deelnemen weet dat hij procentueel een veel grotere kans heeft om een ongeluk te veroorzaken dan iemand die nuchter rijdt en anticipeert op andermans verkeersgedrag. Iemand die onder invloed rijdt anticipeert nooit dus daarom moord met voorbedachte rade
Rob (13-7-2013 om 17:41)
@Marco wat een lompe opmerking. Ben het 200% eens met @Goesenaar. Als je met bezopen kop (5* toegestane hoeveelheid!) een voertuig gaat besturen dan MOET je weten dat een ongeval ZÉËR waarschijnlijk is, dus BEWUST jezelf EN ANDEREN in levensgevaar brengt. Rijbewijs ongeldig verklaren voor altijd.
Sjors (13-7-2013 om 16:29)
@marco, hij heeft het toch over een bestuurder met drank op, maak er dan niet ineens iets anders van.
Renata (12-7-2013 om 23:41)
@Treehugger: zullen we schadevergoeding vragen namens de boom? Dat komt dan bovenop een hopelijk stevige veroordeling. Drinken en rijden: toppunt van aso.
Marco (12-7-2013 om 23:11)
@Goesenaar, met voorbedachte rade? Denk dat hij niet eens kon denken met die zatte kop, eigenlijk een stomme opmerking van jou, dan is iedereen met auto een moordenaar met voorbedachte rade, niet alleen als je drank op heb. Ongeluk zit in klein hoekje met of zonder alcohol.
Goesenaar (12-7-2013 om 19:35)
Zo oud en nog steeds dom en stom. Veroordelen wegens moord met voorbedachte rade. I.p.v. de boom had er een kind kunnen lopen. e als je dan met je zatte kop in de auto stapt weet je dat je iemand kunt aanrijden.
Cookie-instellingen beheren