Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Schade door autobrand Vlissingen

Toegevoegd: 14-07-2013, 01.33 uur
Het vuur kon snel worden gedoofd maar desondanks was er flink wat schade.
Het vuur kon snel worden gedoofd maar desondanks was er flink wat schade.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag brand ontstaan in een personenauto.


Het voertuig stond geparkeerd in de Verkuijl Quakkelaarstraat. De brandweer kreeg rond 00.35 uur de melding binnen dat de auto in brand stond. Hierop werd met spoed uitgerukt. Toen de brandweer arriveerde stond het motorcompartiment in brand.

Het vuur kon snel worden gedoofd maar desondanks was er flink wat schade. De brand is mogelijk aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (19-7-2013 om 13:59)
Haha, k voelt zich aangesproken. wie denk u dat je bent haha. wel eens gehoord over eigen mening hebben? blijkbaar niet. ik ken de persoon van de auto heel goed, was bij de politie heel snel duidelijk dat het bewust was aangestoken. ach tot het u overkomt ,dan denk je zelf ook wel anders gr marijke
K (17-7-2013 om 00:25)
@marijker en wie denkt u dat u bent om over anderen hun hersens te oordelen? een auto kan ook gewoon door kortsluiting uitbranden. draait u wel fatsoenlijk mee? iedereen die adem haalt en op 2 benen loopt is een mens. en om gehandikapten vol te stoppen met drugs is geen medicijn maar misdaad!!!
Marijker (15-7-2013 om 13:02)
Ik hoop dat de dader(s) snel gepakt worden. dit zijn geen mensen, maar eenzame zielige persoon(en)die niet in de maatschappij mee kunnen draaien, zielig en tijd om naar een psychiater te gaan. missen net het goede stukje hersens ,maar met medicijnen kunnen ze gedeeltelijk nog mee draaien. .
Oordeel niet te snel (15-7-2013 om 07:42)
Kan ook gewoon door kortsluiting veroorzaakt zijn hoor...gebeurd wel vaker.
Piet (14-7-2013 om 22:59)
Sorry jan maar het is niet alleen vlissingen,wat denk je van middelburg,ramkraak overval met mes daar gebeurd ook heel veel
Jan (14-7-2013 om 10:12)
Vlissingen is helaas een asociale stad geworden, met veel te veel werkeloosheid en verveling. sterkte eigenaar, hoop dat je goed verzekerd bent.
Cookie-instellingen beheren