Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 75 km

Beknelling bij ongeluk Tractaatweg

Toegevoegd: 17-07-2013, 06.20 uur - Update: 17-07-2013, 14.56 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - De Tractaatweg (N62) is tussen Axel en Westdorpe afgesloten geweest vanwege een ernstig ongeluk met beknelling.
 
Door nog onbekende oorzaak belandde rond 04.25 uur een personenauto naast de weg. De auto botste tegen een boom en belandde op zijn zijkant. De brandweer rukte massaal uit om de twee inzittenden uit het voertuig te halen.


In de auto zaten twee personen: een man en een vrouw. De man is op eigen kracht uit de auto gekomen. Hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De vrouw was er ernstiger aan toe. Zij zat bekneld. De auto werd opengeknipt om haar zo veilig mogelijk te bevrijden.

De vrouw kon rond 05.20 uur worden bevrijd. Dit slachtoffer is naar het ziekenhuis in Gent (B) gebracht. Volgens de politie heeft de vrouw mogelijk hersenletsel opgelopen. Over de aard van het letsel van de man is nog niets bekend.

Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg lange tijd afgesloten. Er werd een omleiding ingesteld tussen de kruisingen met de Buthdijk en die met de Langeweg. Ook de parallelweg was afgesloten. De politie startte rond 06.15 uur met een sporenonderzoek. Rond 08.00 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren