Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (23) rijdt weer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 17-07-2013, 15.02 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is dinsdag een 23-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij opnieuw zonder rijbewijs een voertuig bestuurde.

Agenten zagen de man 's avonds rijden over de Burgemeester Stermerdinglaan. Zij wisten dat hij al eerder was bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs dus daarom werd een stopteken gegeven. De man leek daar in eerste instantie gehoor aan te geven, maar kort daarop ging hij er met hoge snelheid vandoor.


De man reed enkele straten door en stopte vervolgens in de Elzenstraat. Daar nam hij de benen. De politie zette de achtervolging in en in een brandgang werd hij aangehouden. De man was volledig buiten adem en al snel werd duidelijk waarom hij geen behoefte had aan een gesprek met de politie: de Vlissinger had namelijk nog steeds geen rijbewijs.

De man en twee vrienden die ook in de auto zaten, zijn overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn de drie verhoord. De auto bleek eigendom te zijn van de vader van één van de twee vrienden. Het voertuig is dezelfde avond nog door hem opgehaald.

Wat voor gevolgen deze actie voor de 23-jarige heeft zal blijken als de officier van justitie zich over de zaak gebogen heeft.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (19-7-2013 om 10:32)
Je haalt de tokkie berichten er zo weer uit hier. Rode Sjonie, ga terug naar school en kom nog eens langs als je je verstand hebt. Je kind zal aangereden worden door zo'n stuk vreten!
Elzenstraat (18-7-2013 om 18:19)
Nou is die knul fout maar hoe de politie hier de boel opgejaagd heeft terwijl de kinderen allemaal buiten waren was ook niet verstandig in mijn beleving . Rode sjonie ,als je weer langskomt laat dan de hermandad tuus! Gr. E. Ps. doe iets aan je conditie.
Sjors (18-7-2013 om 17:14)
@Rode Sjonie poeh poeh 450 euro, en je eigen schuld ook nog eens. Ga je maar mooi werken daarvoor!
Jan (18-7-2013 om 15:02)
Hoeveel mensen rijden met een rijbewijs, maar kunnen die maar beter gelijk inleveren omdat ze totaal niet kunnen rijden. De meeste die dit betreft zijn de 65 plussers onder ons. Nederland regeltjes land.
Kapelle met stress (18-7-2013 om 11:22)
Jullie kunnen we van alles zeggen maar mensen zonder dat rose papiertje rijden meestal beter en boete vrij dan mensen met dat papiertje
Rode sjonie (17-7-2013 om 23:46)
Bekeurinkje?? noem je dat n bekeuringkje? koste me wel effe 450 wat ik in stukke van 10 maanden moet gaan lopen betalen! doe ff nomaal.