Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto volledig uitgebrand in weiland Zierikzee

Toegevoegd: 01-11-2003, 17.39 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ZIERIKZEE - Vrijdagavond omstreeks 20:03 uur werd de brandweer van Zierikzee gealarmeerd voor een autobrand in een weiland aan de Zandweg tussen Kerkwerve en Zierikzee.

 

Ter hoogte van pandnummer 18 was een auto uit de bocht gevlogen en over een sloot gevlogen. Nadat de auto enkele malen over de kop was gevlogen kwam de auto op zijn kop tot stilstand. Meteen na het ongeval vloog de personenauto in de brand.

 

De bestuurder, de enige inzittende van het voertuig, had wonder boven wonder geen noemenswaardige verwondingen. De brandweer van Zierikzee rukte na de melding uit met de tankautospuit 4839, toen de brandweer arriveerde stond de auto echter al in lichter laaie.

 

Omdat de bestuurder van de personenauto net had getankt zat er veel benzine in het voertuig. De brandweer heeft de brand geblust. Doordat de auto behoorlijke schade opliep lagen diverse onderdelen van de auto her en der verspreid. De brandweer heeft deze spullen verzameld.

 

Berger Ista uit Oosterland heeft het voertuig met vereende krachten uit het weiland gehaald. De brandweer heeft het wegdek na het ongeval gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750