Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Duitser sluipt met mes over camping

Toegevoegd: 21-07-2013, 18.11 uur
Door: Roland de Jong
GROEDE - Op de Zeeweg is in Groede is zondagmorgen een 16-jarige inwoner van Bergheim (D) aangehouden voor bedreiging.


Rond 03.30 uur werd gezien dat de jongen zich op een camping verdacht ophield tussen tenten en caravans. Hij was daarbij in het gezelschap van nog een tweede persoon.

Een survillerende beveiliger vertrouwde de zaak niet en hield het duo daarom extra in de gaten. Toen één van de twee zijn hoofd door een open raam van een caravan stak, sprak hij hem aan. Vervolgens verscheen de Duitser met een mes in zijn hand waarmee hij een dreigende houding aannam.

De beveiliger kon de jongen overmeesteren en deze kon worden aangehouden. De politie heeft de jongen overgebracht naar het politiebureau. Het mes is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (26-7-2013 om 00:56)
Zo jong en dat tijdens een vakantie in Holland. Gelijk terugsturen zulk tuig, want dat hebben wij zelf al genoeg. Wel met een stempel in z'n paspoort, niet meer welkom.
Cookie-instellingen beheren