Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Motorrijder laat gewonde achter

Toegevoegd: 22-07-2013, 00.04 uur - Update: 22-07-2013, 13.19 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - Een motorrijder heeft vanavond in Clinge een door hem/haar aangereden voetganger gewond op straat achtergelaten. Dat meldt de politie.
 
De voetganger, een 47-jarige man uit Clinge, werd rond 21.10 uur geschept op de Molenstraat. Het ongeluk gebeurde nabij een wegversmalling. De bestuurder van de motor ging er na de botsing direct vandoor. Een ambulanceteam ontfermde zich over het slachtoffer. Volgens de politie is de gewonde met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Hij maakt het naar omstandigheden redelijk en mag vandaag (maandag) het ziekenhuis weer verlaten.


Ten tijde van de aanrijding stonden er een paar getuigen op straat. Zij zagen een motor aan komen rijden die hun buurman raakte. De buurman kwam ten val en bleef op straat liggen. Hierna zagen de getuigen tot hun grote schrik en verbazing dat de motorrijder geen aanstalten maakte om te stoppen, maar zijn weg vervolgde in de richting van Kapellebrug.

De politie heeft met de getuigen gesproken, maar hun informatie heeft nog niet geleid tot het traceren van de motorrijder. Van hem/haar ontbreekt namelijk nog elk spoor. Volgens de politie was de motor zwart met rood. De politie wil natuurlijk graag met de motorrijder in contact komen.

Eén van de getuigen heeft zondagavond aan de politie verteld dat hij samen met de bestuurder van een personenauto achter de motorrijders is aangereden. De politie deed aan hem een oproep om zich te melden. Dat heeft hij vanochtend gedaan. Hij komt een verklaring afleggen die de agenten mogelijk kan helpen bij het verdere onderzoek.

Een specialist van het team verkeersongevallen analyse van de politie is ter plekke gekomen om zo veel mogelijk sporen te verzamelen. Het onderzoek ter plekke werd rond 23.00 uur afgerond. Kort daarop kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (22-7-2013 om 05:43)
Hoe vaak lees je niet, dat bestuurders van voertuigen, mensen die zij aangereden, achterlaten en er snel van door gaan. Er moeten gewoon hele zware straffen voor deze delicten komen, gewoon zwaar crimineel dat dit gebeurt, hoe halen de mensen dit in hun hoofd.
JH (22-7-2013 om 03:10)
Hebben wij het deze week (17-07) niet gepraat over asociaal gedrag van motorrijder . Dit is weer een voorbeeld . Inbeslagname van motor en rijbewijs lijkt mij gepast .
Cookie-instellingen beheren