Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder laat gewonde achter

Toegevoegd: 22-07-2013, 00.04 uur - Update: 22-07-2013, 13.19 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - Een motorrijder heeft vanavond in Clinge een door hem/haar aangereden voetganger gewond op straat achtergelaten. Dat meldt de politie.
 
De voetganger, een 47-jarige man uit Clinge, werd rond 21.10 uur geschept op de Molenstraat. Het ongeluk gebeurde nabij een wegversmalling. De bestuurder van de motor ging er na de botsing direct vandoor. Een ambulanceteam ontfermde zich over het slachtoffer. Volgens de politie is de gewonde met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Hij maakt het naar omstandigheden redelijk en mag vandaag (maandag) het ziekenhuis weer verlaten.


Ten tijde van de aanrijding stonden er een paar getuigen op straat. Zij zagen een motor aan komen rijden die hun buurman raakte. De buurman kwam ten val en bleef op straat liggen. Hierna zagen de getuigen tot hun grote schrik en verbazing dat de motorrijder geen aanstalten maakte om te stoppen, maar zijn weg vervolgde in de richting van Kapellebrug.

De politie heeft met de getuigen gesproken, maar hun informatie heeft nog niet geleid tot het traceren van de motorrijder. Van hem/haar ontbreekt namelijk nog elk spoor. Volgens de politie was de motor zwart met rood. De politie wil natuurlijk graag met de motorrijder in contact komen.

Eén van de getuigen heeft zondagavond aan de politie verteld dat hij samen met de bestuurder van een personenauto achter de motorrijders is aangereden. De politie deed aan hem een oproep om zich te melden. Dat heeft hij vanochtend gedaan. Hij komt een verklaring afleggen die de agenten mogelijk kan helpen bij het verdere onderzoek.

Een specialist van het team verkeersongevallen analyse van de politie is ter plekke gekomen om zo veel mogelijk sporen te verzamelen. Het onderzoek ter plekke werd rond 23.00 uur afgerond. Kort daarop kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.Markesteijn (27-7-2013 om 09:45)
Er zijn veel normale motorrijders. Maar er zijn verhoudingsgewijs veel meer idioten op snelle, stinkende, lawaaiproducerende 2-wielers, die zich niets aantrekken van geboden, verboden en normen en waarden. Heel zwaar straffen deze gekken.
Remko (22-7-2013 om 15:43)
Motorrijder of automobilist maakt in deze niet veel uit. Iemand aanrijden en mogelijk voor dood achter laten (de bestuurder kan nooit de ernst van het letsel weten op het moment van doorrijden) is bezopen. Hard straffen zulke mensen.
K (22-7-2013 om 14:37)
Wat een l*l zeg ongevallen kunnen gebeuren daar zijn we mensen voor maar doorrijden na een ongeval is gewoon strafbaar en slecht voor het imago van de motorrijder,ophangen doen we niet meer maar wat mij betreft deze kammikaze wel
JJ Schipper (22-7-2013 om 14:34)
In een woord samen gevat: hufter, afpakken dat rijbewijs en naar cursus sturen op eigen kosten plus een vette boete
Wimpie (22-7-2013 om 14:09)
Gewoon zijn rijbewijs afpakken voor goed. Maar helaas in een land waar rechtszaken op grond van de staatsveiligheid geen doorgang viden heb k mijn twijfels sorry nl
Pippa (22-7-2013 om 14:09)
Mijn zoon is ook aangereden en de dader reed door bekommerde zich er niet om,gebroken sleutelbeen ,niet zo ernstig maar toch wat een laffe mensen heb je toch bah! schuim uit de samenleving,deze mensen zijn de laagste laag van de bevolking,nul dus!
Cookie-instellingen beheren