Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

TBS pedofiele Souburger verlengd

Toegevoegd: 22-07-2013, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse rechtbank heeft maandag beslist dat de tbs met dwangverpleging van een 42-jarige zwakbegaafde en pedofiele Oost-Souburger met twee jaar wordt verlengd.

De straf was in 2008 door de rechtbank opgelegd en in 2011 door het Hof in Den haag bevestigd. De man misbruikte vanaf 2000 tot midden 2007 zijn toen 7-jarige stiefdochter­tje seksueel en mishandelde haar moeder, die uiteindelijk ook mee­deed aan het misbruik van haar dochter. Zij was bang voor haar partner die jarenlang terreur uitoefende.


Drie keer per week werd het meisje door hem op de meest weerzinwekkende manier seksueel misbruikt. Als zij niet volledig voldeed aan zijn seksuele uitspatting werd het kind letterlijk het bed uit getrapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (31-10-2013 om 16:11)
De man moeten ze in ieder geval nooit meer in de maatschappij toelaten, maar wat ik nog erger of net zo erg vind is dat de moeder uit angst meegedaan heeft, ik ken vele angsten (ook als een gevolg van zoiets), maar zo bang dat ik iemand mijn kind laat misbruiken en zelf ook, dat zal ik nooit worden!
Natascha (23-7-2013 om 23:44)
Zulke mensen moeten nooit meer op vrije voeten baba geen woorden voor gewoon ziek sterkte voor het meisje het is voor der leven getekend
MotoRob (23-7-2013 om 17:47)
Stiefvader? Dus dat meisje had ook een vader als het goed is, als ik haar vader was zou ik die stiefvader ietsje harder straffen dan dat de Nederlandse justitie gaat doen.
Sjors (23-7-2013 om 13:56)
@ maarten, dus als je zwakbegaafd bent ( maar nog zo begaafd om een vrouw en kind geestelijk te manipuleren) geeft je maar het recht om gruwelijkheden te doen en er van af te komen met een tbs behandeling? Doodstraf gaat ver, maar je gevoelsmening geven niet vind ik.
Juriste (23-7-2013 om 12:48)
@maarten: totdat t je eigen dochter betreft dan piep je wel anders. Ik ben het volledig met rico, andre en anton eens. Deze gevaarlijke vieze man kost de gemeenschap nu meer geld dan een spuitje!
Sjors (23-7-2013 om 09:46)
Ik ken zo'n film 'saw' genaamd waarin mensen de meest gruwelijke marteldood te wachten staat. Misschien van toepassing op dit monster?
Cookie-instellingen beheren