Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Schade na dronkemansrit Terhole

Toegevoegd: 22-07-2013, 16.40 uur
Door: Roland de Jong
TERHOLE - Een 53-jarige vrouw uit Sas van Gent heeft in de nacht van zaterdag op zondag schade veroorzaakt nadat zij dronken achter het stuur was gekropen.


Agenten zagen in de bewuste nacht rond 03.45 uur een personenauto over de Hulsterweg in Terhole rijden. De auto viel hen op doordat hij een hele lage snelheid had. Ze besloten de bestuurder te controleren.

De agenten gingen achter de auto aan en op de rotonde in de richting van Kloosterzande bleef deze plotseling stilstaan. Ze stopten hun auto en gingen poolshoogte nemen. In de stilstaande auto troffen zij een mevrouw die met haar ogen dicht in de auto zat.

De auto had een lekke voorband en behoorlijk wat krasschade aan de zijkant. Toen de agenten de 53-jarige vrouw uit Sas van Gent aanspraken roken zij dat de vrouw alcohol had gedronken. Ze moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat ze ruim drie keer teveel had gedronken. Haar rijbewijs is ingevorderd.

De agenten hebben de route gereden die de vrouw verklaarde gereden te hebben. Tussen Axel en de rotonde waar de vrouw werd aangetroffen, zagen de agenten geen bijzonderheden.

Het zou vanwege de schade die aan de auto zat goed kunnen dat de vrouw op haar weg een aanrijding heeft gehad met een geparkeerde auto of straatmeubilair zoals een lantaarnpaal of een verkeerspaaltje. Mocht u hierover informatie hebben dan kunt u zich melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (24-7-2013 om 14:30)
Wat vraagt een agent op zo'n moment aan zon vrouw? mag ik uw botsautopenning? wat mij betreft rijbewijs nooit meer truggeven en auto naar een sloper want deze vrouw wil je gewoon nooit tegenkomen op de weg
Sasse (23-7-2013 om 11:09)
Hoe dronken moet je wezen om daar te geraken als je in Sas van Gent moet zijn. Als het nu in de buurt van Sas was geweest, op de brugoprit staat een paal scheef.!
Cookie-instellingen beheren